Herhaalservice


Online herhalen

Er zijn nog geen huisartsen aangesloten op de online herhaalservice, waardoor u nog geen receptplichtige middelen via een account kunt aanvragen.
Als u nog een tegoed heeft voor uw receptplichtige middelen, dan kunt u deze wel aanvragen via een account.
Wilt u medicijnen bestellen waarvoor geen recept van de huisarts verplicht is (anticonceptie, insulines, etc.), dan kunt u dit ook bestellen via een account. 

U kunt ook in uw eigen, beveiligde omgeving de recente afleveringen van de apotheek bekijken. Zo heeft u altijd de meest recente medicatiestatus onder handbereik!
U kunt zich registreren voor een account via DigiD (direct toegang tot medicatiedossier) of via 'Registreren' (verificatie voor inzien medicatiedossier vereist in apotheek).

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice.

Herhaalservice
Dit is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt Wij zorgen in overleg met uw huisarts dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Klik hier voor het aanmeldformulier.