Medicatie Afhaalautomaat


Staat u bij apotheek de Wiljes ingeschreven? Dan kunt u gebruik maken van de gratis Medicatie Afhaalautomaat. In deze automaat kunt u 24 uur per dag uw herhaalmedicatie afhalen, nadat u deze heeft aangevraagd.

NB: U hoeft in het formulier hieronder GEEN IBAN nummer in te vullen!

Staat u nog niet ingeschreven in onze apotheek? Dan kunt u zich eerst inschrijven in de apotheek (via de link) en daarna het onderstaande formulier invullen. 

Wat is het?
Medicatie die u al langere tijd gebruikt, kunt u tegenwoordig 24 uur per dag ophalen bij Apotheek de Wiljes. Wij kunnen de medicatie voor u klaarleggen in de Medicatie Afhaalautomaat in de gevel van de apotheek (aan de rechterzijde). Hierin kunnen wij uw medicatie klaarleggen zodra u uw herhaalrecepten heeft aangevraagd.

Medicatie die u voor de eerste keer gaat gebruiken kunt u alleen in de apotheek zelf afhalen.

Hoe werkt het?
Zodra u uw recept heeft aangevraagd, wordt het door de apotheek klaargemaakt en voor u klaargelegd in de automaat. U ontvangt dan een SMS met het bericht dat u het kunt ophalen en een 6-cijferige code. Deze code kunt u eenvoudig intoetsen op de automaat, waarna de medicatie door de automaat wordt uitgegeven.

Zodra u het bericht heeft ontvangen, heeft u 3 dagen de tijd om uw medicijnen op te halen. 24 uur voor het verstrijken van deze 3 dagen krijgt u nog een tweede SMS om u te herinneren aan het ophalen van uw medicatie.

Hoe schrijft u zich in?

1.            U vult hieronder uw gegevens in.

2.            Klik op verzenden gegevens.