Services


Bezorgen

Als het niet mogelijk is dat u zelf naar de apotheek komt, bezorgen wij de geneesmiddelen bij u thuis.
In principe worden de geneesmiddelen de dag na de aanvraag bij u thuisbezorgd. Na overleg kan het bezorgen eventueel op dezelfde dag plaatsvinden.
Geneesmiddelen worden bezorgd op de werkdagen tussen 13.00 tot 18.00 uur. Wij gaan er uiteraard van uit dat u dan wel thuis bent. Ook incontinentiematerialen en andere medische producten kunnen thuisbezorgd worden.
Geef ons alstublieft door als u slechthorend bent en dus deurbel niet altijd hoort. De bezorger kan daar dan rekening mee houden.

Heeft u vragen over uw geneesmiddelen dan kunt u hierover de apotheek bellen. De bezorger kan hierover geen informatie verstrekken. 
Als de medicatie een uitgebreide toelichting behoeft of u wenst dat zelf, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een huisbezoek.

Spreekuur
Uw apotheek is te allen tijde (telefonisch) te bereiken voor al uw medicatie-gerelateerde vragen. Indien de apotheker niet direct in de gelegenheid is om uw vraag te beantwoorden of als de apotheker één en ander moet uitzoeken m.b.t. uw vraag, dan kunnen we u inplannen voor een aparte afspraak. Deze afspraken plannen we in gedurende een tweetal wekelijkse spreekuren. Indien u een vraag direct aan de apotheker wilt kunnen stellen, dan kunt u ook zelf een afspraak maken voor dit spreekuur.